Πρόγραμμα Μοτοβόλτας στην Έδεσσα.

Όπως είναι γνωστό το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 ο ΣΥ.ΜΟ.Λ. παεί Έδεσσα…

Η διαδρομή έχει ως εξής:

Αναχώρηση από παράλια Λευκάδας στις 10.00π.μ. με τα ρεζερβουάρ γεμάτα όλοι. Κατεύθυνση προς Γιάννενα για να μπούμε στην Εγνατία οδό. Πριν την Εγνατία θα έχουμε ανεφοδιασμό και ένα γρήγορο τσιγάρο για τους καπνιστές.

Επομένη στάση για βενζίνη και καφέ θα είναι στα Γρεβενά στο βενζινάδικο διπλά στην Εγνατία το “STRATA”. Αφού ταΐσουμε τα μηχανάκια μας με βενζίνη και πιούμε τους καφέδες μας ξεκινάμε για τον τελικό προορισμό, την πόλη της Έδεσσας όπου θα διανυκτερεύσουμε στον Ξενώνα «ΧΑΓΙΑΤΙ».

Το πρωί αφού πάρουμε το πρωινό μας ετοιμαζόμαστε και αναχωρούμε για το γραφικό Νυμφαίο για καφεδοκατάσταση. Συνεχίζουμε μετά για Καστόρια, μέσο επαρχιακής οδού, όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Η Επιστροφή μας θα είναι μέσο Εγνατίας ανάποδα ακριβώς από το όπως πήγαμε.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  1. Θα υπάρχει πλοηγός και ουραγός. Σε καμία περίπτωση δεν προσπερνάμε τον πλοηγό και ο ουραγός θα προσφέρει βοήθεια σε όποιον χρειαστεί, άρα οι υπόλοιποι δεν σταματάμε αν κάποιος σταματήσει για προσωπικό λόγο.

  2. Κρατάμε σωστές αποστάσεις ασφάλειας και οδηγούμε σε σχηματισμό ζιγκ-ζαγκ ώστε να έχουμε καλύτερη ορατότητα.

  3. Ο χορός που καταλαμβάνουμε στο οδόστρωμα είναι περίπου η μίση λωρίδα κυκλοφορίας μας και ελέγχουμε συχνά για τυχόν προσπεράσματα από αυτοκίνητα.

  4. Αποφεύγουμε να προσπερνάμε ο ένας τον άλλον, δεν θα πάρουμε περισσότερους βαθμούς.

  5. Η μεγίστη ταχύτητα μας θα εξαρτάται απο τον ρυθμό που θα δίνει ο πλοηγός ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες.

  6. Όποιος από τους συμμετέχοντες νομίζει πως δεν θέλει να ακολουθήση αυτούς τους απλούς κανόνες που είναι πολύ σημαντικοί για την ασφάλεια μας καλυτέρα να μην ακολουθήσει.                                                                           Όσοι φύγουμε για βόλτα τόσοι πρέπει και να γυρίσουμε!!!

You May Also Like