Οδηγίες για την βόλτα στην Αλβανία!!!

13-butrint-08-04-11-11

 

                                                                                   ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

1) Από ΛΕΥΚΑΔΑ προς ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ μεσω ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ

2) 1η ανασυγκρότηση αμέσως μετά τα διόδια υποθαλάσσιας.

3) ‘Οταν φτάσουμε ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ διασκορπιζόμαστε για ανεφοδιασμό σε 3-4 διαφορετικά βενζινάδικα επί της διαδρομής και ακολουθώντας την παραλιακή ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ κατευθυνόμαστε προς το γήπεδο όπου πραγματοποιείται η 2η ανασυγκρότηση στη διασταύρωση για ΣΑΓΙΑΔΑ.

4) Ακολουθούμε τη διαδρομή προς ΣΑΓΙΑΔΑ – ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙ με χαμηλότερες ταχύτητες λόγω στενού δρόμου και αγροτικών μηχανημάτων. Πριν την παραλία ΣΑΓΙΑΔΑΣ στρίβουμε δεξιά προς ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ και φτάνουμε στο συνοριακό σταθμό ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ όπου περνάμε απευθείας έλεγχο στο Ελληνικό και Αλβανικό σταθμό και κάνουμε 3η ανασυγκρότηση και τσιγάρο επί Αλβανικού εδάφους. SOS**** ΠΡΟΣΟΧΗ στην οδική συμπεριφορά των γειτόνων. Δεν είναι και τόσο σεβαστός ο Κ.Ο.Κ. και φροντίζουμε πάντα να έχουμε οπτική επαφή τόσο με αυτόν που προπορεύεται όσο και με αυτόν που ακολουθεί καθ΄όλη τη διαδρομή στη γείτονα χώρα. (ΕΝΑ ΓΚΡΟΥΠ).

5) Από το συνοριακό σταθμό κατευθυνόμαστε προς το αρχαιολογικό χώρο BUNTRINTI ( απόσταση περίπου 38 χιλιόμετρα).

6) Μετά την επίσκεψή μας στον αρχαιολογικό χώρο θα κατευθυνθούμε προς ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ όπου και θα περιηγηθούμε στην πόλη.

7) Όταν θα αναχωρήσουμε θα ακολουθήσουμε τη διαδρομή προς ΚΑΚΑΒΙΑ (45 χιλιόμετρα περίπου) και θα ανασυγκροτηθούμε αμέσως μετά τον τελωνειακό έλεγχο και μέσω ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ με στάση για ανεφοδιασμό θα κατευθυνθούμε προς ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Η συνολική απόσταση που θα διανυθεί επί Αλβανικού εδάφους κυμαίνεται από 130 – 150 χιλιόμετρα.

8) Φτάνοντας ΓΙΑΝΝΕΝΑ θα κατευθυνθούμε μέσω περιφερειακής οδού και θα πραγματοποιηθεί στάση στο STOP and GO για έναν τελευταίο καφέ και τυχόν ανεφοδιασμό στα παρακείμενα βενζινάδικα και επιστροφή ΛΕΥΚΑΔΑ με τελική ανασυγκρότηση στο πάρκινγκ μοτοσυκλετών στην παραλία.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδρομής για τυχόν προβλήματα:)

α: 6977430894 (Λεωνίδας – Πλοηγός 1ο γκρουπ )

β: 6937206970 ( Μιχάλης – Σκούπα )

You May Also Like