Ο ΣΥ.ΜΟ.Λ στο Γυμνάσιο Νυδριου

symol2

Μια ευχάριστη και χρήσιμη ομιλία

Σήμερα, Τρίτη 12 Μαΐου 2015, ο σύλλογος μοτοσυκλετιστών Λευκάδας (ΣΥ.ΜΟ.Λ) πραγματοποίησε προγραμματισμένη ομιλία στο Γυμνάσιο Νυδριού. Το θέμα της ομιλίας ήταν η ασφαλής οδήγηση της μοτοσυκλέτας, η σωστή συντήρηση της μοτοσυκλέτας και ο καλός εξοπλισμός του αναβάτη. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη χρήση του κράνους και στη σωστή επιλογή του.

Οι ομιλητές τόνισαν ιδιαίτερα ότι οι αναβάτες μοτοσυκλετών πρέπει να φοράνε το κράνος τους για να προστατεύονται στα ατυχήματα, αλλά και να είναι πολύ συγκεντρωμένοι και προσεχτικοί όταν οδηγούν. Για την κατανόηση του θέματος παρουσίασαν και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και κατέληξαν ότι η οδήγηση μιας καλά συντηρημένης μοτοσυκλέτας είναι απολαυστική, αρκεί ο αναβάτης να τηρεί όλους τους κανόνες ασφάλειας.

Οι μαθητές ευχαριστήθηκαν από την παρουσίαση του θέματος και παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον τα όσα ειπώθηκαν από τους ομιλητές.

Στο τέλος οι εκπρόσωποι του συλλόγου μοτοσυκλετιστών, απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών και των καθηγητών και αφού ευχαρίστησαν τη διευθύντρια του σχολείου κ. Κατερίνα Πετράνη και το σύλλογο διδασκόντων για την πρόσκληση που τους έγινε, ευχήθηκαν στους μαθητές καλό καλοκαίρι.

Κωνσταντίνος Καραχάλιος
Μαθηματικός

http://gym-nydriou.lef.sch.gr/wordpress/?p=528

You May Also Like