Εκδρομή στο Πήλιο 20-21 & 22 Οκτώβρη

Το τριήμερο 20-22 Οκτώβρη ο ΣΥ.ΜΟ.Λ. διοργανώνει εκδρομή στο Πήλιο

Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι και μέσω Νέας Οδού (είσοδος από Φιλιππιάδα) και Εγνατίας Οδού (εως την έξοδο για Παναγιά)  με στάση για ανεφοδιασμό αμέσως μετά τα Ιωάννινα επί της Εγνατίας Οδού θα κατευθυνθούμε στην Καλαμπάκα όπου θα σταματήσουμε για ένα σύντομο καφέ και ανεφοδιασμο. Τελικός προορισμός μας θα είναι η πόλη του Βόλου όπου και θα διανυκτερέυσουμε.

Το Σάββατο και αφού απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ θα ανέβουμε στο βουνό των Κενταύρων και μέσω Πορταριάς, Μακρυνίτσας, Τσαγκαράδας και Μηλιές θα καταλήξουμε στο νοτιότερο χωριό το Τρίκερι με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και τις απαραίτητες Φωτογραφίες. Από το Τρίκερι θα επιστρέψουμε στο Βόλο όπου και το κατάλυμμά μας. Φυσικά θα απολαύσουμε τοπικά τσίπουρα και μεζεδάκια.

Την Κυριακή θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Θα κινηθούμε στην Εθνική Οδό μέχρι την πόλη των Τρικάλων όπου αφού κάνουμε έναν ακόμη ανεφοδιασμό, θα ακολουθήσουμε τον δρόμο προς Περτούλι, Ελάτη και  διασχίζοντας τον ορεινότερο δρόμο της χώρας το πέρασμα Μπάρος με υψόμετρο 1910 μέτρα θα φτάσουμε στο χωριό Συρράκο με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φαγητό και φωτογραφίες. Μετά το Συρράκο θα κατευθυνθούμε προς Ιωαννινα και μέσω Νέας Οδού (έξοδος Φιλιππιάδας) θα επιστρέψουμε στην έδρα μας.

Υπάρχει ενδεχόμενο δεύτερου γκρουπ με αναχώρηση το Σάββατο το πρωί.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 17 Οκτώβρη στα τηλέφωνα 6977430894 & 6937206970

You May Also Like