Αποφάσεις γενικής συνέλευσης ΣΥ.ΜΟ.Λ. 5/2/2012

Απολογισμός Β’ εξαμήνου 2011

Στις 5 Ιουνίου 2011 ο ΣΥ.ΜΟ.Λ. διοργάνωσε τον ετήσιο χορό στο νυχτερινό κέντρο Capital.

Τον Ιούλιο τυπώσαμε t-shirts με το λογότυπο του συλλόγου μας και μήνυμα για τη χρήση προστατευτικού κράνους.

Τον Σεπτέμβριο ήρθαμε σε επαφή με τον Κο Αντιπεριφεριάρχη και τον Κο Δήμαρχο προς αναζήτηση στέγης για το σύλλογο ο οποίος και μας παραχωρήθηκε.

Στις 11/12 διοργανώσαμε σε συνεργασία με το Γ.Ν. Λευκάδας ημερίδα με θέμα τις πρώτες βοήθειες στον τόπο του ατυχήματος με αρκετά μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου μας.

Στις 29/11 καταθέσαμε προτάσεις στο Δήμο Λευκάδας με θέμα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες και συζητηθήκαν στο Δ.Σ.

Στις 24/12 διοργανώσαμε στη κεντρική πλατεία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με έκθεση κλασσικής μοτοσικλέτας όπου συγκεντρώθηκε το ποσό των 500€ το οποίο θα παραδοθεί με τραπεζική επιταγή  στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Λευκάδας.

Εκδόθηκε επετειακό ημερολόγιο με θέμα ΄΄10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥ.ΜΟ.Λ.΄΄ με φωτογραφικό υλικό από δραστηριότητες του συλλόγου από το 2002 έτος ίδρυσης έως και σήμερα.

Οργάνωση εκδηλώσεων 2012

Αποφασίστηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου να γίνει την Κυριακή 12/2 και ώρα 12μμ στο καφέ-club Sail INN στο Νυδρί Λευκάδας.

Ο ετήσιος χορός θα γίνει Σάββατο 18/2 Capital club, ο 1ος λαχνός κερδίζει 500€ μετρητά προσφορά του ΣΥ.ΜΟ.Λ. ενώ τα υπόλοιπα δώρα θα είναι προσφορές καταστημάτων της περιοχής και του συλλόγου, τα έσοδα θα προκύψουν από πωλήσεις λαχνών με τιμή 2€ ο ένας, η διαφημιστική αφίσα θα εκδοθεί με χορηγίες τοπικών επιχειρήσεων έναντι του ποσού των 50€ έκαστος.

Αποφασίστηκε ότι πρέπει άμεσα σε συνεργασία με το Γ.Ν. Λευκάδας να οριστεί ημερομηνία αιμοληψίας για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του συλλόγου.

Ενημερωθήκαν τα μέλη για τα οικονομικά του συλλόγου, για την ανάγκη πληρωμής συνδρομών 2012 και τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων της περασμένης χρονιάς. Με κάθε ανανέωση συνδρομής τα μέλη θα λαμβάνουν μια κούπα με το έμβλημα του συλλόγου.

Κατόπιν συνάντησης με άλλα Δ.Σ. συλλόγων μοτοσικλέτας της Β.Δ. Ελλάδας αποφασίστηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των συλλόγων να διοργανωθεί από το σύλλογο της Πάργας στις 11 ή 18/3/2012 καιρού επιτρέποντος. Αποφασίστηκε επίσης την διοργάνωση της ετησίας συγκέντρωσης μοτοσικλετιστών Β.Δ. Ελλάδας να διοργανώσει ο σύλλογος της Ηγουμενίτσας τον προσεχή Μάιο χωρίς να έχει οριστεί ακόμη ακριβής ημερομηνία.

 

Το Δ.Σ.

 

 

 

You May Also Like