8ωρος Αγώνας αντοχής Μοτ/τών στις Σέρρες!

Το Σαβατοκύριακο 28 & 29 Μαϊου 2011 θα πραγματοποιηθεί   ο 8ωρος Αγώνας αντοχής μοτοσυκλετών, και οχι μόνο, στην πίστα των Σερρών!!!

Ο 8ωρος αγώνας αντοχής είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορούν όλοι να συμμετάσχουν, δεν απευθύνεται σε επαγγελματίες οδηγούς. Από το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί μέχρι στιγμής, θα υπάρχουν ομάδες που θα αποτελούνται από παρέες φίλων, ομάδες διαφόρων club ή λεσχών μοτοσυκλέτας, ομάδες με κάποιους αναβάτες με συμμετοχές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ομάδες αποτελούμενες από λάτρεις των αγώνων ταχύτητας και αντοχής και με λίγα λόγια, ομάδες όλων των κατηγοριών και δυνατοτήτων. Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι το γεγονός ότι ένας αγώνας 8 ωρών με τρεις ή τέσσερεις αναβάτες και πολλαπλές
αλλαγές ελαστικών και αναφοδιασμούς καυσίμων, είναι περισσότερο ένας αγώνας στρατηγικής, τακτικής, σκληρής προπόνησης της ομάδας, φυσικής κατάστασης των αναβατών και πολλών άλλων παραγόντων, όχι μόνο ταχύτητας.

Στον αγώνα αυτο θα λάβει μέρος και μέλος του συλλόγου μας σαν Αρχηγός της ομάδας που συμμετέχει αλλά και σαν αναβάτης φυσικά. Το μέλος του συλλόγου αλλά και μέλος του συμβουλίου που θα λαβει μερος ειναι ο Βαγενάς Θοδωρής(Σάφλας) και το όνομα της ομάδας του «KOULADIA Racing Team»!!! Την πλήρη σύσταση της ομάδας μπορείτε να την δείτε εδώ

Ο ΣΥ.ΜΟ.Λ. ,μιας και λογό άλλων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να παρευρίσκεται εκεί, εύχεται στην ομάδα καλό αγώνα και καλό τερματισμό!!!

Για κάθε τι νεώτερο θα σας ενημερώνουμε άμεσα…

You May Also Like